JAG DEBUTERAR MED BOKEN DAGEN F! (26 januari 2019)

Min blogg har vilat ett längre tag, och kommer så att fortsätta göra. Anledningen är inte att jag inte skulle vilja blogga om en massa saker mellan himmel och jord, utan att jag har förstått att jag måste lägga all min begränsade skrivtid på att producera text till mina manus.

Mitt första publicerade bokmanus, min debutroman, kommer att ges ut nu i april 2019. Håll utkik! Den som vill kan även lägga en bevakning på adlibris eller bokus redan nu. Hoppas att du vill köpa och läsa den! Vad boken handlar om kommer här:

"Vad skulle hända om man inte släppte förbi den där stressade bilföraren bakom sig? Vad skulle hända om man sa åt en störig typ på bio att hålla käften? Vad skulle hända om man tvingades spela rysk roulett? Och vad skulle hända om man gjorde upp med sina galna föräldrar, förnedrade sin chef som alltid mobbat en, kom i slagsmål med fotbollshuliganer och blev involverad i en droguppgörelse? Allt medan man drevs mot att göra upp med sitt största trauma och att hämnas en gång för alla? Detta var några av funderingarna som triggade i gång min fantasi och gav mig idén till skrönan Dagen F, som är en blandning av svart humor och feel good.

Miranda och Gunnar lever i ett stelnat parförhållande. Gunnars homosexualitet avslöjas efter femton års äktenskap. Det blir början till en absurd resa, där hämningar släpps och infall levs ut. Vi följer de två huvudpersonerna i vartannat kapitel, allt medan de genomlever de tokigaste veckorna i sina liv och långsamt drivs mot att göra upp med sina största plågoandar."